Metsämieli®-palvelut

Metsämieli®-palvelut perustuvat Sirpa Arvosen kehittämiin ohjattuihin harjoituksiin, jotka on helppo toteuttaa arjessa. Metsämieli©-menetelmässä hyödynnetään tutkittuja ja todennettuja luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia. Harjoitusten avulla voi vahvistaa mielentaitoja ja omaa hyvinvointiaan. Metsämieli©-palveluina Lillukkametsällä on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa.

Toiminnallinen metsämieli®-polku lapsille

Metsämieli®-luontopolkuun sisältyy aina vähintään yksi ohjattu harjoitus sekä 3-4 kyltillä tai avustajan turvin opastettua harjoitusta luontopolun varrella. Jos osallistujia on enintään 12 kaikki harjoitukset ohjataan yhteisesti ryhmälle eli ohjaaja on koko ajan mukana.

Lue lisää >

Metsämieli®-retki

Metsämieli®-retkeen varataan aikaa 4 tuntia ja pidempi reitti kuljettavaksi. Retken aikana tehdään  useita opastettuja harjoituksia mielen ja kehon hyvinvoinnin tueksi. Retkellä myös pidetään evästauko omin eväin tai ohjaaja voi järjestää välipalan matkan varrelle. Retkikohde valitaan siten, että se soveltuu ryhmälle. Jos osallistujia on enintään 12, ohjaaja opastaa kaikki harjoitukset yhteisesti koko ryhmälle.

Lue lisää >

Metsämieli®-maistiaiset työhyvinvointiin

Metsämieli®-maistiaisiin työhyvinvointina sisältyy vähintään viisi opastettua harjoitusta luonnossa, mielellään metsässä tai muutoin sopivassa ympäristössä. Maistiaisten pitopaikka sovitaan aina erikseen. Ryhmälle, joka on estynyt lähtemään maastoon, harjoituksia voidaan ohjata myös sisätiloissa luontokuvien / -videoiden ja luonnonmateriaalien avulla. Jos osallistujia on enintään 12, ohjaaja opastaa kaikki harjoitukset yhteisesti koko ryhmälle. Osallistujia voi olla enemmänkin, tällöin osa harjoituksista ohjataan tekemään pienemmissä ryhmissä tehtäväkorttien tai avustajan tuella.

Lue lisää >

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana