Lillukkametsä

Koulutukset

Lillukkametsä tarjoaa monipuolisesti koulutuksia erilaisista luonto- ja ympäristöalan aiheista sekä turvallisuutta tukevia lyhytkoulutuksia. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi:

Luonto- ja ympäristökoulutukset

Luonto- ja ympäristökoulutuksista löytyy runsaasti erilaisia kursseja. Voit valita esimerkiksi keruutuotteiden poimintakoulutusta, villalankojen värjäystä tai vaikkapa perinteisen riukuaidan rakennusta. Katso tarkemmin koko tarjonta!

Lue lisää >

sieniretki

Hygieniapassi

Hygieniapassi 50,- € + alv 24 % / suoritettu testi. Koulutuksissa käydään läpi keskeiset asiat elintarvikkeiden saastumisesta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä, hygieenisista työtavoista ja henkilökohtaisesta hygieniasta, puhtaanapidosta, omavalvonnasta, viranomaistoiminnasta ja lainsäädännöstä elintarvikkeisiin liittyen. Testissä on 40 oikein-väärin väittämää, joista 34 on vastattava oikein. Testit suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, mahdollisuus myös erityistestiin, esimerkiksi ääneen luetuun testiin, opetuskieli suomi. Lisätietoja hygieniapassista: Ruokavirasto.

Lue lisää >

Retkeilytaidot haltuun

Retkeily kiehtoisi, mutta retkeilytaitoja ei ole tullut hankituksi aiemmin. Siispä sopivien välineiden valintaan ja ohjatusti aloittamaan retkeilyharrastus lähimaastoja koluamalla.

Lue lisää >

Turvallisuuskoulutukset

Turvallisuuskoulutuksista löytyy esimerkiksi matkailualan turvallisuuspassi eli Matupa -koulutus. Lisäksi on valittavissa erilaisia koti-, kylä- ja tapahtumaturvallisuuskoulutuksia.

Lue lisää >

 

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana