Koulutukset ja työpajat

Lillukkametsä tarjoaa monipuolisesti koulutuksia erilaisista luonto- ja ympäristöalan aiheista sekä turvallisuutta tukevia lyhytkoulutuksia. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi:

Luonto- ja ympäristökoulutukset

Luonto- ja ympäristökoulutuksista löytyy runsaasti erilaisia kursseja. Voit valita marjojen, sienten ja luonnonyrttien keruukoulutusta, tietoiskun jokamiehenoikeuksista, retkeilytaitojen haltuunoton, kasvituholaisten tunnistuskurssin tai Green Care -luonnon hyvinvointivaikutuksia vahvistavien menetelmien ohjauksen. Katso tarkemmin koko tarjonta tai kysy lisää!

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana

Lue lisää >

sieniretki

Hygieniapassi

Hygieniapassi 62,- € sis. alv 24 % / suoritettu testi. Koulutuksen perushinta on 124,- € / tunti sis. alv 24 %. Koulutuksissa käydään läpi keskeiset asiat elintarvikkeiden saastumisesta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä, hygieenisista työtavoista ja henkilökohtaisesta hygieniasta, puhtaanapidosta, omavalvonnasta, viranomaistoiminnasta ja lainsäädännöstä elintarvikkeisiin liittyen. Testissä on 40 oikein-väärin väittämää, joista 34 on vastattava oikein. Testit suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, mahdollisuus myös erityistestiin, esimerkiksi ääneen luetuun testiin, opetuskieli suomi. Lisätietoja hygieniapassista: Ruokavirasto.

Lue lisää >

Turvallisuuskoulutukset

Turvallisuuskoulutuksista löytyvät matkailualan turvallisuuspassikoulutus , MATUPA sekä useat kodin, asukkaiden ja tapahtumien turvallisuuteen tähtäävät kurssit. Mahdollista on järjestää erikseen kohderyhmälle räätälöityja kursseja tai esim. 72tuntia, kyläturvallisuuden, erityisryhmien ja maahanmuuttajien asumisturvallisuuden kursseja, jotka ovat Suomen pelastusalan keskusjärjestön SPEK:in valmiita koulutuspaketteja.

Lue lisää >

Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

Kasvinsuojelututkinto 74,40 € sis. alv 24 % / suoritettu tutkinto. Koulutuksen perushinta on 124,- € / tunti sis. alv 24 %. Koulutus kestää noin neljä tuntia ja siinä käydään lyhyesti läpi kasvinsuojeluun liittyvä lainsäädäntö, riskien tunnistaminen ja hallinta, kasvinsuojeluaineiden turvallinen käsittely, integroitu kasvinsuojelu, ruiskujen turvallinen käyttö, kasvinsuojeluaineiden käyttökirjanpito, laittomiin ja väärennettyihin kasvinsuojeluaineisiin liittyvät riskit sekä biosidit maataloudessa. Lisätietoja Kasvinsuojelututkinnosta: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes

Lue lisää >

Perinnetaidot

Perinnetaidoista tarjolla on ohjaamista ja työpajoja villan värjäämisestä luonnonväreillä sekä riuku- tai kiviaidan rakentamisesta perinteisin menetelmin. Tulossa on myös itse tehdyn kosmetiikan, puhdistusaineiden, saippuoiden ja palashampoon työpajoja. Koulutusten ja työpajojen perushinta on 124,- € / tunti sis. alv 24 %, jos toteutuspaikka on tilaajan järjestämä. Hintaan lisätään mahdolliset tilavuokrat ja muut Lillukkametsän kulut, esimerkiksi materiaali- tai matkakustannukset.

Lue lisää >

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana