Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

Kasvinsuojelututkinto 74,40 € sis. alv 24 % / suoritettu tutkinto Lillukkametsän omana palveluna. Koulutuksen perushinta on 124,- € / tunti sis. alv 24 %, jos toteutuspaikka on tilaajan järjestämä. Hintaan lisätään mahdolliset tilavuokrat ja muut Lillukkametsän kulut, esimerkiksi materiaali- tai matkakustannukset. Kun koulutukset järjestetaan yhdessä Jamin Palvelut Oy:n kanssa, hinta määräytyy erikseen. Koulutus kestää noin neljä tuntia ja siinä käydään läpi Maa- ja metsätalousministeriön asetuksen koulutusohjelmasta (6/2012) mukaan kasvinsuojeluun liittyvä lainsäädäntö, riskien tunnistaminen ja hallinta, kasvinsuojeluaineiden turvallinen käsittely, integroitu kasvinsuojelu, ruiskujen turvallinen käyttö, kasvinsuojeluaineiden käyttökirjanpito, laittomiin ja väärennettyihin kasvinsuojeluaineisiin liittyvät riskit sekä biosidit maataloudessa.

Tutkinnossa on 20 oikein-väärin väittämää, joista 16 on vastattava oikein. Tutkinto suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai venäjäksi, opetuskieli suomi. Lisätietoja Kasvinsuojelututkinnosta: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes

Kaikkien koulutusten ja työpajojen perushinta on 124,- € / tunti sis. alv 24 %, jos toteutuspaikka on tilaajan järjestämä. Hintaan lisätään mahdolliset tilavuokrat ja muut Lillukkametsän kulut, esimerkiksi materiaali- tai matkakustannukset.

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana