Lillukkametsän Aana

Minulle on tärkeää, että luonto voi hyvin. Olen myös kiinnostunut ihmisten suhteesta ympäristöönsä. Haluan teoillani vaikuttaa siihen, että ihmiset voivat elää ja asua terveinä turvallisessa ympäristössä.

Lillukkametsässä saatoin lapsena ulkoilla, tutkia luontoa, leikkiä ja puuhastella turvallisesti omalla pihalla. Lillukkametsässä oravat pudottelivat käpyjä, linnut liversivät ja vuodenkierto tuli tutuksi. Lillukkametsässä kasvoivat sienet ja marjat sekä erilaiset luonnonkasvit – ruohot, pensaat ja puut – myös rönsyilevät lillukat heleänpunaisine marjoineen. Lillukkametsään pääsi usean polun kautta, mutta siellä sai seikkailla omia polkujaan pitkin, kiipeillä puiden latvuksissa ja vaikka heittäytyä mättäälle katselemaan taivasta tai muurahaisten marssia.

Lapseni ovat viimeistä teiniä vaille jo lähteneet kotoa omille teilleen, joten nyt minulla on aikaa tarjota työkalupakkiin elämäni varrella kertyneitä tietoja ja taitoja muillekin hyödynnettäväksi. Tutustu Lillukkametsän tarjontaan ja ota yhteyttä, jos jokin palveluista tai koulutuksista tuntuu kiinnostavan juuri sinua.

logo lillukka
Lillukkametsä tmi
Kuvaaja Tarina Tomminen

Lisätietoja: info@lillukkametsa.fi Lillukkametsä tmi puh 0408268698 / Aana